Nieuwste Tweets

    Sorry, no Tweets were found.

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Nieuwste Video’s

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

South America

VERHOOG UW OMZET MET REAL ATTRIBUTION

Real Attribution is ontwikkeld om adverteerders de volledige controle te geven over hun campagnes. Het zorgt voor optimale resultaten met een eerlijke commissie voor alle publishers in het conversiepad. Of ze nu initiator, assist of converter zijn. Door middel van de vijf attributiemodellen of een custom model in te stellen kan de adverteerder bepalen welke waarde hij toekent aan welk touchpoint.

Actieve campagnes

Gestart laatste 7 dagen:

Touchpoints laatste 24 uur

Gemiddeld per uur:

Impressies deze maand

Laatste 24 uur:

Real Attribution Modellen

Real Attribution is ontwikkeld om adverteerders de volledige controle te geven over hun campagnes. Dit zorgt voor optimale resultaten door Fair Share Rewarding voor alle betrokken publishers in het conversiepad, of ze nu initiator, assist of converter zijn. Door één van de vijf attributiemodellen, of een custom model op maat in te stellen kan de adverteerder bepalen welke waarde wordt toegekend aan welk touchpoint.

Een krachtig Custom Model

Ken waarde toe aan componenten die belangrijk voor u zijn en creëer een op maat gemaakt model. Een krachtige oplossing die het mogelijk maakt om waarde toe te kennen aan individuele site types of categorieën, afhankelijk van de inzet van de publisher. Het definiëren van elementen en hun waarde draagt bij aan het bereiken van uw campagnedoelstellingen.

Een typische Customer Journey

Tijdens de Сustomer journey bezoeken consumenten verschillende websites. Alle betrokken publishers worden nu eerlijk beloond, wat resulteert in meer promotie en een hoger rendement.

Nieuwe kanalen, verhoogde omzet

Bij Performance Marketing is de betrokkenheid van de publisher een belangrijke factor. Helaas geldt daarbij het laatste-touchpoint-krijgt-alles-model. Dit stopt nu! Het toekennen van commissies aan verschillende touchpoints is een revolutie binnen Affiliate Marketing. Doordat meer publishers een deel van de commissie ontvangen, breidt het netwerk en bijgevolg ook de naamsbekendheid uit.

Industrieën

Download de Real Attribution brochures en ontdek de voordelen van Real Attribution voor uw specifieke industrie.

Real Attribution Insights

Kom meer te weten over de grote verschuiving in zowel campagneresultaten als publisher dag die heeft plaats gevonden ten gevolge van de introductie van Real Attribution.

Ermee Beginnen

Klaar voor de revolutie?

[contact-form-7 404 "Not Found"]