Recente Facebookberichten

Read more about how TradeTracker reinvented Affiliate Marketing and how this can increase your revenue.

« Smart Food. No Junk Food. »
YFood Labs GmbH (fr.yfood.eu) have selected TradeTracker.com as their affiliate marketing partner for their european development in 8 countries (FR/UK/ES/IT/NL/PL/CZ/SE).
We are all thrilled to start the collaboration !
Thanks to: Noel Bollmann, Cyrielle Richter and Polina Micheva
Nieuwste Video’s

TUI about TradeTracker

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Real Attribution Insights – Alle insights op een rij!

Volodymyr Babak
Volodymyr Babak

Begin juni lanceerde TradeTracker Real Attribution. Een nieuwe benadering van de markt, waardoor alle publishers in het conversiepad een eerlijke commissie verkrijgen, ongeacht de positie. Aan de hand van 5 verschillende modellen en een custom model, kan de adverteerder bepalen welke touchpoints het meest van belang zijn. TradeTracker is als enigste netwerk met attributie op de markt heel trots op deze lancering.

Aangezien dit een nieuwe benadering van de markt is, brengt dit veel vragen met zich mee. Daarom zullen we hier met enige regelmaat een Frequently Asked Question uitgewerken in de vorm van een insight. Bekijk alle insights hieronder.

09/08 – Custom model
Met Real Attribution heeft de adverteerder de mogelijkheid om te kiezen uit zes verschillende modellen, waarvan het Custom Model er één van is. Met het custom model kan de adverteerder niet alleen touchpoints op basis van hun positie belonen, maar is het ook mogelijk om meer nadruk te leggen op het sitetype en het marktsegment van de affiliate die betrokken is bij het conversiepad. De combinatie van deze drie elementen creëert een krachtig model dat past bij de online marketingdoelstellingen van veel adverteerders.

31/07 – Verandering van het consumentengedrag door Real Attribution
Sinds de komst van Real Attribution is er een merkwaardige verandering in het gedrag van publishers waargenomen, meer bepaald in de manier waarop publishers verschillende campagnes promoten. Opvallend is dat het gemiddelde conversiepad steeds langer wordt, aangezien elke publisher nu op elk niveau van de customer journey een deel van de commissie ontvangt.

19/07 – Real Attribution versus Assisted commissions
Het last click model is het standaardmodel van de laatste 10 jaar in het performance werkveld. De laatste jaren worden ook “assisted commission” modellen gehanteerd. Real Attribution is op dit moment enkel beschikbaar bij TradeTracker en is helemaal verschillend van “assissted commission” die bij verschillende netwerken aangeboden wordt.

11/07 – Premium display omvat performance marketing
Hoewel investeringen in de programmatic markt nieuwe hoogtes bereiken, hebben recente studies aangewezen dat de gemiddelde eCPM bedragen dalen van jaar tot jaar. TradeTracker’s Real Attribution biedt nieuwe mogelijkheden om dit tegen te gaan en eCPM tarieven voor Display Advertising opnieuw te verhogen.

05/07 – Veel meer dan gesplitste commissie
Als gevolg van Real Attribution ontvangt elke publisher in het conversiepad een vergoeding en is het last click model niet langer van toepassing. Door deze positieve ontwikkeling vinden steeds meer publishers de weg naar performance-based campagnes, ook zij die voor de komst van Real Attribution niet in de mogelijkheid verkeerden deel te nemen aan de wedstrijd om de last click te halen.

29/06 – Een nieuwe benadering met cashback publishers
Met de komst van Real Attribution hebben ook cashback publishers hun business model gewijzigd en zich hiermee aangepast aan het nieuwe commissiemodel. De cashback industrie kent hierdoor een verschuiving van het ‘last click’-model naar een situatie in dewelke cashback publishers de nadruk leggen op het verlenen van de beste cashbackvergoeding, waardoor hun leden de beste deal verkrijgen.

22/06 – De impact van de attributieperiode
De attributieperiode van een campagne met attributie kan ingesteld worden naargelang de voorkeur van een adverteerder. Deze periode kan tot een jaar teruglopen, waardoor initiators al heel vroeg in de customer journey worden meegenomen. De bevindingen van de verschillende attributieperiodes vind je in deze editie.

20/06 – Van competitie naar samenwerking
Sinds de lancering van attributie is er een verschuiving waargenomen in de manier waarop publishers gaan promoten. Ze gaan namelijk niet meer vechten voor de laatste klik, maar eerder samenwerken om alsnog een deel van de commissie te ontvangen.

Ondertussen zijn al heel wat adverteerders in België overgestapt naar Real Attribution. Meer informatie over attributie vind je op volgende website.

Misschien ook interessant...

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer

Nieuwe feature release – App Tracking & Mobile Metrics

De nieuwste feature van TradeTracker, Mobile Metrics, biedt adverteerders de mogelijkheid om hun mobiele app toe te voegen als onderdeel van hun campagne. App-installs, app-starts en in-app-transacties kunnen worden bijgehouden en zijn cross-device te volgen om affiliates eerlijk te belonen. Wat zijn Mobile Metrics? Tegenwoordig worden er bijna 250 miljard mobiele apps per jaar gedownload [...]

Meer

#ShopInJeKot met Trooper!

Het zijn moeilijke tijden voor ons allemaal. Tijden waarin we heel wat negatief nieuws moeten verwerken. Juist daarom wil TradeTracker vandaag graag Trooper in de spotlight zetten. Trooper is al enkele jaren bij ons actief als publisher. Wanneer je als consument een aankoop verricht via de website van Trooper wordt er een percentage van het [...]

Meer

Transavia breidt uit met TradeTracker

We zijn blij om te mogen vermelden dat Transavia dat heeft besloten om haar activiteiten met TradeTracker uit te breiden naar drie nieuwe landen. Dit gebeurt na een positieve samenwerking in de reeds bestaande markten sinds hun eerste lancering in 2018. De luchtvaartmaatschappij is vanaf nu live in 9 markten, verdeeld over heel Europa. Dankzij [...]

Meer