Recente Facebookberichten

Read more about how TradeTracker reinvented Affiliate Marketing and how this can increase your revenue.

« Smart Food. No Junk Food. »
YFood Labs GmbH (fr.yfood.eu) have selected TradeTracker.com as their affiliate marketing partner for their european development in 8 countries (FR/UK/ES/IT/NL/PL/CZ/SE).
We are all thrilled to start the collaboration !
Thanks to: Noel Bollmann, Cyrielle Richter and Polina Micheva
Nieuwste Video’s

TUI about TradeTracker

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

Blogs

Vind hier het laatste nieuws uit de performance marketing-industrie, tips en trucs om uw affiliate marketing programma te verbeteren, diepgaande analyses door onze experts en een glimp van het leven binnen TradeTracker.

Digital Marketing Awards 2016: TradeTracker Belgium opnieuw bij de grote winnaars met 2 gouden en 2 zilveren awards.

Volodymyr Babak
Volodymyr Babak

Ook dit jaar was het weer een drukte van jewelste op de 2de editie van de Digital Marketing Awards. Tijdens het event worden de beste digitale campagnes beloond met een award in diverse categorieën.

logo_dma2016

awards

Bij de vorige editie viel TradeTracker reeds in de prijzen. Het werd toen een gouden award voor de affiliate campagne van Plopsaland. Ook dit jaar beloofde het alweer heel spannend te worden, een 2de editiie, met nog meer ingediende cases en nog moeilijker keuzes voor de jury.

Met enkele mooie nominaties op zak was het afwachten om te ontdekken met welke campagnes TradeTracker dit jaar in de prijzen zou vallen. Het kon, gezien het brede deelnemersveld, alle kanten uit, maar met maar liefst vijf nominaties:

– Most Performing Affiliate Award: HEMA;
– Most Performing Affiliate Award: Flyer.be;
– Most Performing Campaign for the Retail/Ecommerce Scene: HEMA;
– Most Performing Campaign for the News en Lifestyle Scene: ICI Paris XL;
– Most Performing Campaign for the News en Lifestyle Scene: Albelli;

was er alvast veel vertrouwen in een goede uitkomst.

De avond begon alvast perfect, want bij de bekendmaking van de prijzen in de eerste categorie, Most Performing Affiliate Award, was het meteen raak en haalde TradeTracker de Golden Award binnen met haar affiliate campagne voor Flyer.be! Ook het zilver was voor TradeTracker met de HEMA affiliate campagne.

Het resultaat werd later op de avond nog verdubbeld, want ook in de categorie Most Performing Campaign for the News en Lifestyle Scene haalde TradeTracker de 1e en 2de prijs binnen met respectievelijk een gouden award voor de ICI Paris XL campagne en een zilveren award voor de campagne van Albelli.

Een geslaagde avond dus voor TradeTracker, haar klanten en affiliate marketing!

Met dank aan Bloovi.be voor een geslaagde 2de editie van de Digital Marketing Awards.

Misschien ook interessant...

Met deze tips verhoog jij jouw SEO-ranking

Of je nu een blog, webshop of gewoon leuke website hebt: er komt meer bij kijken dan het aantrekkelijk doen ogen. Eerst en vooral wil je dat mensen jouw site vinden. TradeTracker geeft je graag enkele tips en tricks om jouw positie op Google te verhogen. Ben jij juist gestart met jouw website? Of staat [...]

Meer

Nieuwe feature release – App Tracking & Mobile Metrics

De nieuwste feature van TradeTracker, Mobile Metrics, biedt adverteerders de mogelijkheid om hun mobiele app toe te voegen als onderdeel van hun campagne. App-installs, app-starts en in-app-transacties kunnen worden bijgehouden en zijn cross-device te volgen om affiliates eerlijk te belonen. Wat zijn Mobile Metrics? Tegenwoordig worden er bijna 250 miljard mobiele apps per jaar gedownload [...]

Meer

#ShopInJeKot met Trooper!

Het zijn moeilijke tijden voor ons allemaal. Tijden waarin we heel wat negatief nieuws moeten verwerken. Juist daarom wil TradeTracker vandaag graag Trooper in de spotlight zetten. Trooper is al enkele jaren bij ons actief als publisher. Wanneer je als consument een aankoop verricht via de website van Trooper wordt er een percentage van het [...]

Meer

Transavia breidt uit met TradeTracker

We zijn blij om te mogen vermelden dat Transavia dat heeft besloten om haar activiteiten met TradeTracker uit te breiden naar drie nieuwe landen. Dit gebeurt na een positieve samenwerking in de reeds bestaande markten sinds hun eerste lancering in 2018. De luchtvaartmaatschappij is vanaf nu live in 9 markten, verdeeld over heel Europa. Dankzij [...]

Meer